1A
Loading Догађаји

« Сви Догађаји

Технологија гела, емулзија и суспензија

5 јула @ 09:00

Детаљи

Датум:
5 јула
Време:
09:00
Категорија догађаја:

Место одржавања

Амфитеатар П1,