mapatfl 2

               УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ, ТЕХНОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ У ЛЕСКОВЦУ, Лесковац, Булевар ослобођења 124,Централа  016/248 117, Секретар 016/246 001, Деканат 016/247 203, Студентска служба 016/242 560,Е-mail: tehfak@ni.ac.rs 

Деканат

Декан Факултета Проф. др Љубиша Николић е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Продекан за наставу Проф. др Сузана Цакић е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Продекан за науку Проф. др Горан Николић е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Продекан за финансије Проф. др Миодраг Лазић е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стручни сарадник у деканату Душица Росић e-mаил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Секретар факултета Марина Николић e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба за студентска питања

 
Шеф службе Ана Николић e -маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Референт за основне студије Слађана Павловић e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Референт за мастер и докторске студије Ана Николић е-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Рачунски центар

 
Шеф центра Весна Маринковић Маловић, дипл.инг е- маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стручни сарадник у Рачунском центру Марко Цакић мастер инг. технологије е -маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Администратор сајта Технолошког факултета у Лесковцу Марко Цакић мастер инг. технологије е -маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стручни сарадник у Рачунском центру Дејан Ранђеловић дипл. инг. машинства е -маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

Библиотека

  
 Шеф библиотеке Гордана Петронијевић  виши библиотекар e-мaил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 Библиотекар Светлана Ђорђевић e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

Служба за опште, правне, кадровске и техничке послове

  
Референт за радне односе Татјана Станковић e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 

Служба за материјално-финансијске пословe

 
Шеф службе Петра Теокаревић дипл. ецц e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Служба за материјално-финансијске послове Служба за материјално-финансијске послове e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Референт јавних набавки Милош Ераковић e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Скриптарница   e-маил:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
     

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

Видео презентација

pogledaj video

51
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

13th Symposium

sym 1smanj
21
ЛАБОРАТОРИЈА