УНИВЕРЗИТЕТ У НИШУ, ТЕХНОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ У ЛЕСКОВЦУ, Лесковац, Булевар ослобођења 124, 
Централа  016/248 117, Секретар 016/246 001, Деканат 016/247 203, Студентска служба 016/242 560Е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Деканат

Декан Факултета: Проф. др Љубиша Николић, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Продекан за наставу: др Душан Трајковић, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Продекан за науку: Проф.др Миодраг Лазић, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Продекан за финансије: Проф.др  Сретен Стојановић, e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стручни сарадник у деканату: Душица Росић, дипл.ецц: e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Секретар факултета: Марина Николић, дипл. правник: e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба за студентска питања

Шеф службе - Ана Николић: e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Референт за докторске и master студије, Драгана Јовановић: e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Референт за основне студије, Слађана Павловић: e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

Рачунски центар

Шеф центра - Весна Маринковић Маловић, дипл.инг: e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Стручни сарадник у Рачунском центру Марко Цакић, мастер инжињер технологије  e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Библиотека

Шеф библиотеке: Гордана Петронијевић, виши библиотекар e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Библиотекар, Светлана Ђорђевић e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба за опште, правне, кадровске и техничке послове

Референт за радне односе, Татјана Станковић e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

  Служба за материјално-финансијске послове

    Референт јавних набавки, Милош Ераковић e-mail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Служба за материјално-финансијске послове, e-mail:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Шеф службе - Петра Теокаревић дипл. ецц.e-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.     
Скриптарница

Сва издања можете видети у делу Студенти / Скрпитарница 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакт

Булевар Ослобођења 124,
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

Видео презентација

pogledaj video                 

20-21 October 12th Symposium

12simp

 

Наш факултет на друштвеним мрежама:

fb button wiki button