Презентација научних резултата

Наставник или наставници:Братислав Тодоровић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Ивана савић Гајић,Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Циљ предмета: 1. Да студент стекне знање о врстама и одликама научних и стручних публикација ; 2. Да студент научи да процени значај резултата научно-истраживачког рада ; 3.Да студент научи да самостално обради добијене резултате и изабере облик њихове презентације , 5. Да студент научи да технички опреми научни или стручни рад.

Исход предмета: 1.Студент је обучен да постави предмет истраживања и дефинише фазе научног истраживања ; 2. Студент је обучен да процени значај добијених резултата и изврши њихову класификацију ; 3.Студент је упознат са врстама научних публикација и њиховим одликама ; 4. Студент је обучен да пише најзначајније врсте научних и стручних радова : докторска дисертација,научно саопштење, научни рад ,патент, производни елаборат , аналитички елаборат ; 5. Студент је обучен да припреми и технички опреми научни или стручни рад за публиковање

КАРТОН ПРЕДМЕТА

Материјал за припрему испита

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs

8
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

13th Symposium

sym 1smanj


22
ЛАБОРАТОРИЈЕ