Савремена, образовна, високошколска институција, у области технолошког инжењерства

fakultet hero new

Технолошки факултет у Лесковцу представља врхунску образовну и научно-истраживачку организацију и институцију од посебног друштвеног интереса која успешно прати развој хемијских, фармацеутско-козметичких, полимерних, прехрамбених, текстилних технологија, као и технологија у области заштите животне средине, и која представља основу за модерну привреду у оквиру технолошког развоја наше земље у 21. веку.

На реализацији студијских програма свих нивоа студија на Технолошком факултету за извођење наставе ангажовано je 44 наставника ( 22 редовна и 9 ванредних професора,12 наставника у звању доцент и један наставник страног језика ) , 8 сарадника, 6 студената докторских студија - стипендиста Министарства  просвете науке и технолошког развоја републике Србије, 4 истраживача у истраживачким и научним звањима, један гостујући професор и један професор дописни члан САНУ.


 

kvalitet

Квалитет


Факултет обезбеђује квалитет високог образовања у складу са законом и међународно прихваћеним документима у области високог образовања.
Сазнај више...

casopis

Часопис


"Савремене технологије" ("Advanced Technologies") је промењени назив часописа "Зборник радова Технолошког факултета у Лесковцу", који је почео да излази 1983. године.
Сазнај више...

Контакт

Булевар Ослобођења 124
16000 Лесковац
Телефон: +381 (16) 247-203
факс: +381 (16) 242-859
емаил: tehfak@ni.ac.rs7
АКРЕДИТОВАНИХ СТУДИЈСКИХ ПРОГРАМА

14th Symposium

rsz 314 s1 
50
НАСТАВНИКА И САРАДНИКА

Информатор за студенте

video

 
 
 


22
ЛАБОРАТОРИЈЕ